Ett av de billigaste elbolagen

Ett bolag som alltid erbjuder bland de billigaste elpriserna på marknaden – låter inte det lockande? Då är ett bra tips att kika in här där de erbjuder låga elpriser till aktiva kunder. Det här är ett elbolag som gör det enkelt för kunderna genom att erbjuda få produkter samtidigt som de är ett av de allra billigaste elbolagen på internet. Deras, i särklass, billiga elpriser är möjliga tack vare att de inte äger någon infrastruktur som kostar att underhålla och de har inte heller någon egen kostsam elproduktion. Detta tjänar du som kund på eftersom du då får ett elbolag som alltid kan pressa sina elpriser mot marknaden. Perfekt för dig som kund!

El ska vara kul – och lättbegripligt!

De ser även till att det här med el blir roligt! I deras egenproducerade serie kan du lära dig om hur elmarknaden fungerar och vilka misstag som är lätta att göra. De förklarar lättbegripligt hur saker och ting hänger ihop och hur de påverkar elpriserna. I serien får vi också lära oss om det egentligen är bra att det var minuspriser på el innan vintern och hur priset på el egentligen sätts. Kanske är elmarknaden inte så fri som vi kanske tror? Du hittar även smarta sätt att spara el på och mycket mer matnyttigt. Seriens sätt att sprida kunskap går hand i hand med elbolagets affärsidé – billigt, roligt och enkelt.
Du får en enda faktura och i den ryms så väl kostnaderna för elnätet och elhandeln. Det här är toppen för miljön samt att du slipper hantera flera olika fakturor. Välj gärna att få fakturan elektroniskt för att ytterligare minska belastningen på miljön.